Coverbands

Live Coverbands.
Live Coverbands. Erkend boekingskantoor Artiestenbureau Karel Van den Broeck Vraag meer informatie

DSO DJ live music voor uw feest huwelijksfeest en personeelsfeest.
DSO MUSIC brengt live muziek op professioneel niveau voor uw bedrijfsfeest of uw huwelijksfeest oa. BASF Janssen Pharmaceutica Midas. Voor grote bedrijfsevenementen is er onze XL-M-BAND all-round coverband met 7 beroepsmuzikanten. Voor kleinere bedrijfs en of huwelijksfeesten kan u beroep doen op het kleine broertje de M-BAND. Discobar met full-time professionele DJs met méér dan 15 jaar ervaring en een absolute muziekkennis van de jaren 50 tot op heden. Onze Coverband The M-Band is zowat de meest all-round live band van Vlaanderen. Ze worden wel eens de tegenhanger genoemd van coverbands zoals Coco Spirit en Jammin in the kitchen. In tegenstelling tot de meeste bands van dit kaliber zorgt The M-Band voor een muzikale lijn die opbouwend is.

Coverband Creep beste Belgische cover band.
Geïnspireerd door bands zoals o.a Aerosmith Deep Purple The Police MuseFoo Fighters en vele anderen brengen wij op professionele wijze de beste rock covers van de laatste decennia. Met ons indrukwekkend repertoire nemen wij u mee naar een ongekende live ervaring. Kom zien en oordeel zelf. Bezoek onze Youtube of Facebook pagina voor meer video’s. Zaterdag 5 aug 2017 Vlaamse kermis Zonderschot. Zaterdag 26 aug 2017 Brandweer feesten. Locatie De Wissel 1. Maandag 28 aug 2017 Joêrmetfestival. Uur 2115 tot 2245.

Dorpsbrouwerij creëert nieuwe tripel voor jarige coverband.
Volg ons op Twitter. Blader Home / Nieuws / Dorpsbrouwerij creëert nieuwe tripel voor jarige coverband. Dorpsbrouwerij creëert nieuwe tripel voor jarige coverband. Door Paul Huysmans op 16 augustus 2016. Dirk Vissers van Dorpsbrouwerij Humulus in Arendonk heeft een nieuwe tripel klaar. Die krijgt de naam Swizzle 76 en verwijst naar de plaatselijke coverband Swizzle die dit jaar precies 40 jaar bestaat. Van het bier is 500 liter gebrouwen. Dirk Vissers begon 5 jaar geleden met het brouwen en verkopen van bieren. Eerst was er de Arendonker Tripel nadien volgde de Arendonker Bruin.

Louie Louie Coverband.
Everything you need to know about Louie Louie the 60’s coverband from Gent! Alles wat u moet weten over Louie Louie de Sixties coverband uit Gent!

V.C. De Gies.
en het Nederlandstalige lied al te vaak in de vergeethoek wordt geduwd. Daarom om het publiek zich van begin tot einde schor te laten schreeuwen om de gemiddelde 30-plusser een flashback te bezorgen om de cultuur-gaten bij de jongeren op te vullen om de perfecte ambiance te bieden op uw feest fuif party of galabal. De Gies op een geheel eigenwijze manier een programma volgestouwd met Nederlandstalige hits uit de voorbije decennia overgoten met een aanstekelijk sausje ambiance waarbij zweet noch stembanden gespaard worden. De Gies dat zijn wij toevallig allen de prachtige naam Gie drachtig.

The Beatless coverband.
Deze tribute band met 4 jonge mannen brengen de nummers van The Beatles weer tot leven. Waarschijnlijk de jongste Beatles coverband ter wereld de gemiddelde leeftijd is 21 jaar! Ze spelen en zingen de nummers van hun grote idolen zo perfect mogelijk na. Het matchen van de stemmen zorgt ervoor dat we inderdaad terug die stijl van the beatles te horen krijgen. Beatless dus eigenlijk beat en less zo uitgesproken zorgt voor een grote portie nostalgie in een jonge versie! Boek deze Beatles tribute band exclusief bij Entertaining Agency! Live optreden 90 minuten the best of the Beatles 850 euro exclusief klank en lichtinstallatie. Youtube video’s van Beatless.

SIXPACT Coverband www.sixpact-coverband.be.
SIXPACT is een coverband ontstaan in 2014.De Kempische band bestaat uit 5 gedreven muzikanten aangevuld met een zangerzangeres en geluidsman met een rijke ervaring in diverse genres.Met Sixpact herbeleef je het beste uit de rijke geschiedenis van RockBluesFolk en Country van vroeger en nu.Met passie voor muziek brengt Sixpact een gevarieerd live optreden gaande van een 2 uur durend evenement tot een volledig avondvullend programma.Ambiance is altijd verzekerd.Indien nodig beschikken wij over een eigen P.A. installatie die kan aangepast worden aan de behoeften voor kleinere gelegenheden of grote evenementen.

 

Aanbevolen bedrijven relevant aan Trouwen

Trouwkostuum outlet

Bij de Trouwpakken outlet Bruidsmode Hasselt hebben we een uitgebreide collectie blauwe trouwkostuums tegen lage prijzen! Ontdek de mogelijkheden zoals een trouwkostuum aanbieding op onze website. Je zal er ook een unieke collectie herenschoenen winkel vinden.

Coverband

Wil je een band huren die covers brengt voor je huwelijk, verjaardag, bedrijfsfeest of party? Dan zit je hier goed! Atomika maakt van je feest een onvergetelijke ervaring, het is een stevige coverband maar ze brengen ook eveneens pop en disco covers die jou party laat knallen

De dj trouwfeest

DJ Trouwfeest – huwelijksfeest gezocht? De trouwfeest DJ verzorgt U feest in stijl. Kies voor een professioneel diskjockey.

Trouwfotograaf

Proficiat met jullie huwelijksplannen. Als jullie op zoek zijn naar een huwelijksfotograaf om jullie mooiste dag vast te leggen, dan zit je helemaal goed. Een huwelijk vraagt veel voorbereiding, en de fotograaf kunnen jullie bijna van jullie to-do-lijstje schrappen. Samen met mijn vriendin, zorg ik ervoor dat jullie dag voor eeuwig wordt vastgelegd. Elk huwelijk is uniek. Met oog voor detail, creativiteit en een juiste portie humor, zorgen wij voor een onvergetelijke en prachtige herinnering